O nama

Zaštitne kacige po povoljnim cijenama

Tradicija i povijest

Tvrtka Rudim d.o.o.- osnovana je 1993.godine. Djelatnost firme je trgovina na veliko i malo i zastupanje inozemnih firmi.

Zastupamo sljedeće firme:

 1. SPARTAN SPORT, AUSTRIJA – SUP daske
 2. CGM, ITALIA – SKA-P kacige
 3. ZAP SZNAJDER BATTERIEN, POLJSKA – Akumulatori za automobile, kamione i traktore.
 4. KWON CHEN MANUFACTURERS, TAIWAN – ARC kacige i vizire za motoriste.
 5. NZI TEHNICAL PROTECTION, S.L. ŠPANJOLSKA – NZI kacige i viziri za motoriste
 6. STANDARD AUTO PARTS , THAILAND – SAFETYMET moto kofere, akumulatore za skutere i kacige za motoriste, bicikliste i rolere.
 7. GLARING SPORTS, PAKISTAN – Moto jakne, moto hlače, moto rukavice i zaštitni pojasevi-bubrežnjaci.
 8. RED STAR LOCKS, KINA – Mehanizmi za zaključavanje motora ( Lanci i sajle).

No krenimo redom:

 • 1993 godine osnovna misao i vodilja bila je baviti se uvozom i distribucijom akumulatora za automobile, kamione i traktore. Tako da smo suradnju o generalnom zastupanju ostvarili u Italiji i uvozili NBA Akumulatore iz Brescie sve do kraja 2002.godine.
 • 2003. godine dolazi do promjene i Talijanske akumulatore zamjenjujemo za SZNAJDER akumulatore itz Poljske. Suradnju o zastupanju smo ostvarili sa firmom ZAP SZNAJDER BATTERIEN iz Poljske sa kojom i danas uspješno surađujemo.
 • 2003. godine proširujemo asortiman na moto opremu jer tu uočavamo nedostostak jeftinije moto opreme na našem tržištu.
 • Suradnju o generalnom zastupanju ostvarujemo sa firmama: STANDARD AUTO PARTS, KWON CHEN, GLARING SPORTS i uvozimo ARC kacige, STM moto kofere,akumulatore za skutere i motore, kacige za motoriste, bicikliste i rolere, moto jakne, moto rukavice i zaštitne pojase-bubrežnjake.
 • 2009. godine proširujemo program moto opreme na mehanizme za zaključavnje motora(lanci i sajle) sa firmom RED STAR LOCKS.
 • 2016. godine proširujemo asortiman sa novim dobavljačem kaciga NZI TEHNICAL PROTECTION, S.L.ŠPANJOLSKA i uvozimo NZI kacige.
 • 2020. godine ostvarujemo suradnju sa firmom CGM, ITALIA i uvozimo SKA-P kacige
 • 2021. godine odlučujemo se za distribuciju SUP DASKI i ostvarujemo suradnju sa firmom SPARTAN SPORT IZ AUSTRIJE

Sa svim navedenim firmama uspješno surađujemo i dan danas.

Firma RUDIM d.o.o. u RH ima jako veliki broj zadovoljnih partnera sa kojima u svakom pogledu pokušavamo biti što uslužniji i profesionalniji.

Firma RUDIM d.o.o. nema svoju maloprodaju tako da distribuciju naših proizvoda vršimo preko naših maloprodajnih partnere kojih ima u velikom broju.